Many believers have a keen interest in the calling, especially in their personal calling. God has a plan and a purpose for every one of us and with help of this booklet you can find the holy and unique calling God has entrusted you with.

Read YOU ARE CALLED

 

 

 


Kutsumus on teema, joka herättää mielenkiintoa useimmissa uskovissa, ja monet miettivät henkilökohtaista kutsumustaan. Sen jälkeen kun on tullut uskoon Herraan Jeesukseen, herää usein kaipuu, ei vain oppia tuntemaan Hänet, vaan myös täyttää Hänen antamansa tehtävä. Usein voi virheellisesti olla se käsitys, että ainoastaan saarnaajilla ja sellaisilla, joilla on näkyvä palvelu, on erityinen tehtävä. Mutta totuus on, että Jumalalla on suunnitelma ja tehtävä kaikille. Tämän kirjan avulla voit löytää, tulla tietoiseksi ja vahvistua siinä pyhässä, ainutlaatuisessa ja sinulle erityisesti suunnitellussa kutsumuksessa, jonka Jumala on sinulle uskonut.

Lue SINÄ OLET KUTSUTTU

 

 

 


Gud har en plan och ett uppdrag för alla. Med hjälp av denna minibok kan du bli medveten om den heliga och unika kallelse Gud har anförtrott dig.

Läs DU ÄR KALLAD

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *