The most important thing in a person’s life is not the polished surface but the hidden part – the heart. We are often impressed by appearance, charisma and talents, which are great blessings, but through the entire Bible it is obvious that God primarily looks at the heart. The Bible mentions the heart more than 700 times.

Read the booklet here: THE HEART

 

 

 

 


Tärkeintä ihmisessä ei ole kaunis ulkokuori, kiillotettu julkisivu, vaan salassa oleva… Me ihmiset annamme niin helposti ulkonäön, karisman, lahjojen ja erilaisten kykyjen vaikuttaa itseemme. On kuitenkin ilmeistä, että Jumala katsoo sisimpäämme, sydämeen. Raamattu mainitsee sanan sydän yli 700 kertaa eri asiayhteyksissä. Tässä kirjasessa raamatunopettaja Anki Sandvik nostaa esiin raamatunkohdan toisensa jälkeen, valaisten lukijalle selkeällä ja koskettavalla tavalla, mitä Jumala todella sanoo sydämestä.

Lue kirjasta SYDÄN

 

 

 


Det viktigaste i en människas liv är inte den vackra ytan och den polerade fasaden utan det fördolda – det som finns på insidan. Genom hela Bibeln är det uppenbart att Gud i första hand ser till vårt innersta, hjärtat. Bibeln nämner hjärtat över 700 gånger i olika sammanhang.

Läs miniboken HJÄRTAT

 

 

 


This is the Romanian translation of my book THE HEART

Aceasta este traducerea în limba Română a cărții The Heart / Inima

Pentru a citi această carte faceți click pe link-ul de mai jos.

INIMA

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *